1:1:1 We Are One

September 11, 2016

1-1-1-we-are-one

Mooie Zielenfamilie,

Dit bewustmakende bericht wilde ik ‘bewust’ schrijven en openbaar maken op 911, een combinatie van getallen die veel van ons zal doen herinneren aan de gebeurtenissen op 11 september 2001, vandaag 15 jaar geleden.
Reden temeer om de energie van die dag eens bewust om te keren naar 1:1:1 – De Boodschap van Eén …en daar hebben we jou voor nodig!

Afgelopen vrijdag, 9 september 2016, was de eerste duidelijke 9:9:9 poort van 2016. Een 9:9:9 poortdag (ook wel stargate genoemd) met een belangrijke hoge frequentie: Een 9-dag, een 9-maand in een 9-jaar, want… 2+0+1+6 = 9.

Het getal ‘9’ staat bij mij voor ‘the Flower of Completion’, ofwel de bloem van compleetheid. Wellicht is deze energetische dag bij jou ook voelbaar geweest?
Maar wat wil dat nu zeggen? Numerologie is de oudste en meest mythische vorm voor het begrijpen van onze eigen persoonlijke cycli van bewustzijnsverruiming groei en evolutie binnen onszelf, en tevens binnen het grotere geheel van Planetaire en Kosmische evolutie. Heb je deze kans gemist? Niet getreurd, want er volgen er deze maand nog 2, te weten: 18 september ’16 (1+8=9) en 27 september ’16 (2+7=9), dus ook dit zijn specifieke 9:9:9 dagen om bewust onze innerlijke cycli afstemmen op onze uiterlijke, Kosmische cycli en we zullen ontwaken tot de meest grootse versie van de grootse visie die we ooit voor onszelf hebben bedacht. In de numerologie wordt het getal 9 beschouwd als afronding, beëindiging. Zelf kijk en voel ik graag iets dieper: Ik zie het getal 9 als compleetheid, ofwel doordat we alles konden completeren zijn we ‘klaar’… Schrik niet, want ‘klaar zijn’ betekent niet dat iets is afgerond, ‘klaar zijn’ betekent dat wij er klaar voor zijn om een nieuw tijdperk te laten beginnen. Namelijk de 1:1:1 – ‘De Boodschap van Eén’

Wat ga ik zelf nog doen op 18 en 27 september 2016? Wel, het zal geen toeval zijn dat juist op 18 september 2017 de eerste Para Astro Beurs van dit najaar weer gepland staat. Wij zullen daar aanwezig zijn met de Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides, evenals het piramidewater, om de Boviswaarden in Nederland en België tot een hoogtepunt te brengen… want, hoe meer zielen er klaar voor zijn, des te soepeler zal de transitie naar “We are One” verlopen!
Dinsdag 27 september, de laatste 9:9:9 poortdag, vliegen we weer naar Bösnie Herzegovina, de laatste Piramide Energiereis van dit jaar die zeer bijzonder zal zijn! Het is wellicht geen toeval dat er nog 2 plaatsen zijn vrijgekomen voor deze reis van 27 september. Wellicht waren deze 2 zielen al klaar, of er nog niet helemaal klaar voor, en jij/jullie wellicht wel. Neem in dat geval snel een kijkje op Piramide Energiereis – 27 september ’16. Het zal een bijzondere reis worden waar we met andere mooie zielen bijeen zullen komen om de laatste stukjes van de puzzel in elkaar te steken… Op weg naar de 1:1:1 – We Are One!

2016 ervaren wij dus collectief als een Universeel 9 jaar (2+0+1+6=9). Hoewel we onze eigen, persoonlijke numerologische en astrologische cycli hebben die ons persoonlijk beïnvloeden in 2016, op collectief niveau zorgt de frequentie van de ‘9’ voor een jaar van diepe reflectie, van voltooiing, van het accepteren, vergeven en loslaten van het oude en van nieuwe mogelijkheden. Een jaar van inzichten, van wijsheid. Een jaar van dienstbaarheid naar jezelf en anderen, vanuit je hart. Daarbij komt dat we in een Universeel ‘9’ Jaar in een energetische Roller-coaster zitten, waarin verschillende shifts van bewustzijnsverruiming, die elkaar in hoog tempo opvolgen, ons het gevoel geven een beetje door elkaar geslingerd te worden. Vooral naarmate het jaar ten einde loopt, omdat we dan aan de vooravond komen van een hele nieuwe cyclus, een Universeel ‘1’ Jaar, dat begint in 2017. Grijp de laatste kansen op 18 en 27 september ’16 met beiden handen vast, laat het gebeuren. Leef in het momentum en kom in totale overgave, maar vecht NIET tegen het Universum!

Goed, nu het één en ander numerologisch helder is kunnen we naar ‘de boodschap van Eén!’ – de 1:1:1 Poortdagen van 2017. (2+0+1+7=10, ofwel 1)
Volgend jaar 2017 begint al direct een hele bijzondere “zondag”… namelijk de eerste dag van het nieuwe jaar: De 1:1:1 Sterrenpoort op 1 januari 2017, waarin ons wordt gevraagd ‘de boodschap van 1’ af te ronden… van dualiteit naar Eenheid!
De maanden januari en oktober zullen van essentieel belang zijn voor onze collectieve eenwording! Na 1 januari, de 1e 1:1:1 Sterrenpoort volgen nog 10, 19 en 28 januari, die numerologisch gezien allemaal 1:1:1 dagen vormen.

Op zondag 1 januari 2017 (nieuwjaarsdag) gaan wij een beroep doen op veel bewuste zielen. Durf jij het aan om nu al aan jouw minder bewuste vrienden, familie en kennissen te laten doorschemeren dat je geen familiebezoekjes doet op Nieuwjaarsdag, omdat je een bijeenkomst hebt die belangrijker zal zijn dan ‘de beste wensen’ voor dit nieuwe jaar? Of, ga je een stap verder en begin je nu al mensen uit te nodigen voor je eigen bijeenkomsten om ‘De Boodschap van Eén’ uit te dragen?
Wij zullen in ieder geval weer een evenement organiseren op deze 1:1:1 Sterrenpoort waar iedereen welkom is. Inhoud, locatie en wat we gaan zullen we snel bekend maken.
Op dinsdag 10 januari (Noord Holland), donderdag 19 januari (Brabant) en zaterdag 28 januari (Regio Waregem) 2017 zullen we tevens diverse bijeenkomsten (evenementen) organiseren om een groot collectief te bereiken met ‘De Boodschap van Eén’, en… hoe meer zielen we er bij betrekken, des te sneller bereiken we de collectieve Eénheid.

Tenslotte hebben we dan ons eindexamen op zondag 10-10-2017 = 1/1/1 …De dag waarop ons wordt gevraagd ‘de boodschap van 1’ af te ronden. De dag dat de afgescheiden mensheid op deze planeet aarde weer collectief zal samenwerken: van dualiteit naar Eenheid, met elkaar, met de natuur, met het dierenrijk, met sterren en planeten… Wowww, eindelijk!!!

Om dit bericht kracht bij te zetten, gaat het bij mij vandaag: 11 september ’16 om 18:18 uur online. Het enige dat ik nu van je vraag is… Deel dit, zoveel en zo vaak als je kunt!

Ik hoop je te ont-moeten op deze prachtige reis, in Liefde en Licht,
John ‘Jagadiël’ Breukels