Home

PiramideWater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud.

Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt.

piramidewater-en-bergLaat je op deze website verrassen door wonderbaarlijke mogelijkheden en reeds behaalde resultaten op gebied van heling, genezing en gezondheid.

 

Totdat deze website volledig operationeel is, kunnen particulieren, natuurwinkels en praktijken het piramidewater wel al bestellen.

Kijk hiervoor op DEZE LINK voor Piramidewater via Light Miracles!

Wil je ook eens mee op reis naar de grootste en oudste piramides van de wereld, of een inspirerende reis door Bosnië & Herzegovina met ons maken? Klik dan HIER voor de geplande reisdata en themareizen!

Wij staan dit jaar weer op het jaarlijkse “Global Awareness Festival” waarbij we in 2018 een bijzondere gast hebben: Ontdekker en onderzoeker van de Bosnische piramides, Dr. Sam Osmanagich komt op zaterdag 8 september een lezing geven over de Bosnische piramides.
Title of Lecture: ‘Pyramids around the World & Bosnian Pyramid Healing Energy’  …klik HIER voor informatie!
* Deze lezing is in het Engels!

Na de lezing is er een “Q&A” – Question & Answers met dr. Sam Osmanagich…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *