7-mineralen Kristallen

Het genezende water uit de piramides van Bosnië

Kristallen uit de vallei van de Bosnische Piramides hebben (nog) geen officiële naam, vanwege de vele mineraalsoorten die er in één enkel kristal kunnen voorkomen, zoals Bergkristal, Calciet (in vele kleuren), Citrien en Zoïsiet.

Voordat we een uitleg geven over de werking en het gebruik is het goed te weten waarom deze kristallen met een Boviswaarde die nog dagelijks stijgt nu pas werden ontdekt. (op het moment van schrijven, juli 2016, minimaal 70.000)

De Bosnische piramides zijn niet voor niets pas in 2005 ontdekt. Moeder Natuur en het Universum brengen ons genezing op perfecte wijze en op het juiste moment, want het duizendenjaren oude water uit het ondergrondse labyrint van tunnels onder de piramide werd pas in 2013 gevonden. Wellicht herinner je dat men over de veelbesproken datum 21 december 2012 vertelde dat de wereld zou vergaan? En ja, dat klopt wel! Er is namelijk een oude wereld vergaan. Een oude wereld van geaccepteerde waarheden, die uitsluitend gebaseerd was op medisch wetenschappelijke kennis. De mens is bewuster geworden, en juist deze sprong in bewustzijn zorgt ervoor dat onze moeder natuur al haar kennis, en zelfs tunnels, healing rooms en genezend water vrij geeft, die al sinds een oude beschaving van 30.000 jaar voor onze jaartelling bestaansrecht heeft gehad.

Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, dus als we ons ziek voelen, of ziek zijn, dan is dat het eerste te merken aan de frequenties van onze waterhuishouding. Dit water in ons lichaam kunnen we meten in Boviswaarden. Vroeger bestond de Boviswaarde van de mens gemiddeld uit 6.500 – 8.000. Hoe lager de trilling van het water in ons lichaam, hoe ongezonder en zieker we worden.
Onze leefgewoonten met voedsel, liever gezegd ‘vulsel’, genetische manipulatie, E-nummers, WiFi-straling en dergelijke zou onze Boviswaarden nog eens extra negatief beïnvloeden.

Echter, bewuste mensen weten hun eigen Boviswaarde te verhogen. De kristallen en het water uit de vallei van de piramides in Bosnië helpen ons daarbij, waardoor we zien dat de gemiddelde bewuste mens al tussen de 9.000 en 14.000 Bovis uitkomt. Ook weten we dat 27.000 Bovis, de Shumann resonantie – Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde, zelf-genezend werkt, waardoor mensen gezonder zijn, meer in harmonie met zichzelf en met hun omgeving. De piramides in Bosnië zijn dus niet voor niets pas ontdekt in 2005 en het water in de piramides pas in 2013 (na 21 december 2012), ofwel het waterman tijdperk!