Gebruik van kristallen

Het genezende water uit de piramides van Bosnië

Gebruiksaanwijzing Algemeen:
Om de magische en helende kracht van deze kristallen in jouw eigen huis, praktijk of leefruimte te zetten is het wenselijk om deze kristallen in direct contact met water te hebben, dan wel regelmatig vochtig te maken.
Wij adviseren om het kristal in een (glazen) schaal te plaatsen met onderin minimaal 2 cm water, daarna regelmatig besproeien of besprenkelen met water.
Voor wie niet in staat is om de energie te voelen: de werking is direct zichtbaar met onze fysieke ogen, aangezien de kristallen direct de prachtige gele en groene energieën zullen laten zien.

Gebruiksaanwijzing voor Heling en/of Meditatie:
Neem het kristal uit de schaal en dompel het helemaal onder in water. Even laten uitdruppelen en dan met het vochtige kristal rustig gaan zitten of liggen, terwijl je het kristal ter hoogte van het hartchakra hebt.
Het is niet noodzakelijk om in meditatie te gaan, want het kristal neemt je vanzelf mee op reis. Kijk dus maar gerust naar de kleurveranderingen die optreden;
Kleurt het meer groen? Het kristal is bezig met een heling op dieper niveau
Kleurt het meer oranje/geel? Het kristal geeft je energie en vitaliteit, bijvoorbeeld na een drukke periode, of als je uitgeput bent door energieverlies.
Kleurt het helder wit? Het kristal brengt je innerlijke rust, vrede en sereniteit

Indien het Zoïsiet, de blauwgroene, tot violetgrijze aders zich tonen, dan werkt het kristal op zowel DNA niveau, als op bewustzijnsverruiming. Probeer niets te begrijpen, maar geef je over aan de communicatie tussen het kristal, je hart en je hogere essentie.

TIP: Inmiddels is ook het originele piramidewater verkrijgbaar. Doe regelmatig één dopje piramidewater in de schaal waar je het kristal bewaart. Meer informatie over het piramidewater