mineraalsoorten

Het genezende water uit de piramides van Bosnië

de 7 mineraalsoorten

Het mineralenrijk heeft ons iets nieuws teruggegeven. Deze nieuwe kristallen voor ons welzijn, uiteraard in alle dankbaarheid! Er zijn al zielen, waaronder ik zelf en vele anderen, die inmiddels gemeten zijn op een aanzienlijk hogere Boviswaarde dan het gemiddelde, met uitschieters tot over de 30.000 Bovis! Ofwel: weldra zullen er zielen zijn in een menselijk lichaam die aantoonbaar kunnen bewijzen dat gezondheid een geboorterecht is die het zal gaan winnen van de farmaceutische industrie, en zoals je weet: Als er 1 schaap over de dam is….. vul maar in. Wat doen deze bijzondere kristallen?

Bergkristal is het meest neutrale en daardoor het meest veelzijdige kristal dat we kennen. Het is een panacee, werkt op alle kwalen en aandoeningen. In het algemeen gezegd versterkt bergkristal het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. 
Bergkristal bestaat uit zuivere siliciumdioxide. De cellen van al onze weefsels bevatten die stof, met name huid, haar, botten, nagels en tanden. Daarom heeft bergkristal vooral een helende werking op alle klachten die met huid, haar,botten, tanden en nagels te maken hebben. 
Wat bergkristal vooral doet, is het zuiveren, reinigen en versterken van de aura.

Groene calciet: hoort bij hartchakra. Ontdoet het lichaam van bacteriële infecties. Zorgt voor koelte bij koorts en ontstekingen, kalmeert en versterkt de bijnieren, stimuleert ontgifting en helpt bij klachten aan maag,lever en gal. Beschermt tegen artritis en artrose, borstkanker,gezichtsverlamming. Tegen hartkwalen en longkwalen. Stimuleert de thymus. Versterkt het immuunstelsel.

Mangano calciet (ondoorzichtig lichtroze): Versterkt het hart, normaliseert het hartritme. Goed voor bloedsomloop, bindweefsels, bloedvaten en huid.

Oranje calciet stimuleert spijsvertering en stofwisseling, versterkt darmen en bindweefsel. Bevordert de opname van voedingstoffen uit de maaltijd.

Witte calciet hoort kruinchakra. Stimuleert de groei bij kinderen, stimuleert de spijsvertering,versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsels, botten en gebit.

Citrien hoort bij het zonnevlechtchakra en heeft een uitgesproken effect op de spijsvertering. Het stimuleert de galblaas, helpt de lever het bloed te ontgiften en versterkt de alvleesklier. Citrien versterkt het immuunstelsel, de blaas, de nieren, en de darmen.

Zoisiet (violet zoisiet) heelt tot op DNA-niveau en werkt ontgiftend. Het heeft de capaciteit om ons DNA te herprogrammeren naar originele blauwdruk van creatie. 
De blauwe zoisiet werd eerst als ‘zoisiet’ verkocht, maar op de Engelstalige markt bleek dat een ongelukkige naam, vanwege de gelijkenis met het Engelse woord suicide, zelfmoord. Deze steensoort zal je om die reden ook niet vaak op de kristallenmarkt en beschrijvingen tegen komen.