Piramidewater

Het genezende water uit de piramides van Bosnië

Piramidewater

Het genezende water uit de Piramides van Bosnië
Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt.
De meest gestelde vraag: Kun je water dat zo oud is dan wel drinken?

Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt!
Het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam!
Een watersample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse dokter Masaru Emoto, waarbij werd vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen. Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen Boviswaarde is gemeten.

HOE TE GEBRUIKEN?
Het Piramidewater niet in onverdunde vorm gebruiken! Het piramidewater heeft een dusdanige hoge boviswaarde dat het ons lichaam, dat grotendeels ook uit water bestaat, weer op snel tempo in hogere frequenties brengt, waardoor er natuurlijke genezing zal optreden.
Dagelijks gebruik als drinkwater (preventief)
Aanbevolen dosering: 1 dopje op 500 ml water, 2 dopjes : 1 liter, 3 dopjes : 1,5 liter, etc.
Geadviseerd gebruik voor Genezing:
3 dopjes op een halve liter (500 ml), 6 dopjes op 1 liter en maximaal 9 dopjes op 1,5 liter.

TESTIMONIAL VAN HERBERT OVER PIRAMIDEWATER